Menu

Horse Stunts Transporter Truck

Hier komen is de grootste nieuwste spel van Horse Stunts met Transporter Truck .Heavy voertuigen bestuurder, aandrijving zware vrachtauto’s om door te graven en de lading te vervoeren naar hun bestemming in time.Horse Stunts Transporter Truck is een extreem zware motor vrachtwagen rijden en race spel fever.This spel is voor alle paardenraces liefhebbers die op zoek zijn naar een complete paard stunts ervaring. De koning van het racen en het vervoer naar een andere stad voor stunts en racen. Speel als perfecte jockey concurreren tegen de beste paard racers over de hele wereld. Racing paarden zijn uw lading in dit spel. Word euro vrachtwagenchauffeur om paard te vervoeren naar de opleiding van stabiel en het vervoer naar hun gewenste klanten in Transport Truck simulator.Horse training is al lang genoeg nu, is het tijd om stap binnen de paardenraces tracks met speculant 18 transport met aanhanger. Maak je klaar voor het ervaren van de meest epische racen in Paard Stunts Transporter Truck 3D-spel.

Het is tijd achter de wielen te krijgen, gesp je veiligheidsgordel en houd uw stuurwiel. Maak je klaar voor een dolle rit, je snelheid te versnellen en hoeft crash.You niet zijn toegewezen voor een transport plicht. Laad je vrachtwagen met ‘s werelds beste derby paard je net hebt gekocht en het vervoer naar de circuits naar de heetste wedstrijd ooit, met stunts 3D.Let je adrenaline aangewakkerd up! Boerderijdieren vooral de race paarden zijn uw lading in dit spel, nu graven de lading en rijd voorzichtig de geladen vrachtwagen op de weg naar de wilde paarden te vervoeren naar de plaats van bestemming. De paarden moeten dan worden getraind in de opleiding arena en vervolgens te leveren aan de kopers. In deze simulatie spel uw paarden voor wedrennen en dan leveren ze aan de zware trailer truck naar de arena voor de race. Het is een simulator spel met paard training missies om plezier te hebben met paardrijden en vrachtwagen rijden 3D ook.

Paard Stunts Transporter Truck Features
• Plaats en leveren van het dier in een zwaar voertuig
• Ultimate paardenraces simulatie
• Eindeloze Horse stunts
• Baanbrekende natuurkunde voor soepele bediening
• Transport Cargo op 3D-Truck
• Amazing 3D graphics met geoptimaliseerde gameplay
• Ultimate paardenraces simulatie

Een spannende driving-racespel met eindeloze jagen! Versnel, hard werken voor uw survival.Horse Stunts Transporter Truck is de beste vervoer en paard stunts game.Become een vrachtwagenchauffeur om het te vervoeren naar de plaats van bestemming. Ben een jockey, uit te voeren. Hit the tracks, vecht je een weg naar de horse.Discover echte drijvende avontuur met vervoerder truck paard te trainen, in een van de mooiste paard vervoer games. draai aan vrachtwagen rijsimulator spelletjes en uitgegroeid tot een ervaren transporter vrachtwagen paard driver. Het is tijd om je rijvaardigheid te demonstreren door het besturen van een zware vrachtwagen en genieten van het plezier in het vervoer games.Buckle je veiligheidsgordel, vasthouden aan je stuur en hebben een ongelooflijke reis rit in HORSE transportwagen, één van de gratis vervoer games op te spelen winkel!